Buro Kaper realiseert ieder evenement, van concept tot uitvoer

Buro Kaper heeft zich als doel gesteld om goed en veilig geproduceerde evenementen
voor iedereen bereikbaar te maken.

Visie

Doordat ons buro beschikt over een jarenlange ervaring in de sector, kunnen we stellen dat er op het gebied van goed en veilig georganiseerde evenementen een hoop is bereikt. Toch, zijn er nog steeds evenementen die beter, groener, efficiënter en krachtiger,
daardoor dus professioneler, kunnen worden gerealiseerd.

Buro Kaper denkt dat door het eerder betrekken van professionals, met expertise en een hands on mentaliteit, een productie veiliger, dus beter wordt gerealiseerd, zonder dat dit ten kosten gaat van het budget.

Voor wie

Buro Kaper is er voor iedereen die zich aangesproken voelt door onze visie! Ja, we kunnen en willen meedenken en doen met iedereen die een “beter” project wil realiseren. We weten dat onze ervaring, creatieve insteek, technisch inzicht en het streven voor iedere vraag een passende oplossing te hebben werkt.

Graag nodigen we dan ook iedereen uit om met ons te praten. Heb je een vraag waar een technische, creatieve oplossing de basis is voor het antwoord, dan nodigen we je uit om contact op te nemen. We komen graag kennismaken.
Of het nu gaat om een deelproductie binnen een groter geheel of om de productie van
een compleet evenement, Buro Kaper maakt graag een passende aanbieding.

We weten zeker dat we efficienter , groener, veiliger, sneller, dus beter kunnen produceren
dan welke andere producent.

Diensten

Alle diensten die Buro Kaper aanbiedt zijn dan ook met deze insteek gekozen. Van een klein advies tot een volledige uitvoerende productie, onze bijdrage maakt het verschil. Buro Kaper werkt graag concepten, artist impressies of een idee, uit tot een technisch haalbaar plan.

Advies
Onze opdrachtgevers zijn toeleveranciers uit de sector, organisatoren van evenementen, communicatie bureau’s en Nederlandse gemeenten. Ze weten ons allemaal te vinden, als er een oplossing, vraag of creatieve insteek nodig is om een stap verder te komen in ene proces.
Onze plannen beslaan vaak technische tekeningen voorzien van kostentabel en met een onderbouwde beschrijving.

On site komen we vaak langs voor een schouw, meet- of rekenwerk. Ons Buro heeft veel medewerkers die beschikken over certificaten (zoals veilig werken op hoogte, BHV, steigerinspecteur) die van pas komen bij hands-on advisering op locatie.

Productie
Iedere evenement wat geproduceerd wordt, kent 3 fases qua productie, namelijk pre productie, uitvoerende productie en post productie. Wij kunnen bij alle 3 fases een passend pakket van werkzaamheden vatten in een opdracht.
Pre productie; het vertalen van een idee naar een technisch haalbaar plan.
Uitvoerende productie; realisatie van het project
Post productie; de afhandeling en evaluatie van het evenement.

Waar het op tekenen en rekenen aankomt, maken we gebruik van Vectorworks. We zijn bedreven en geschoold in het tekenen van evenementenlocaties, uitwerken van stelling, verzorgen van meetwerk in CAD tekeningen of technisch ontwerp maken van een object/idee. Onze tekeningen zijn allemaal op schaal, compleet en voldoen aan de richtlijnen van de diverse gemeente met betrekking tot evenementenvergunningen.

Naast de mensen met hun kennis, beschikt ons Buro ook over een grote hoeveelheid hardware die handig is op locatie bij de realisatie van een project. Denk hierbij aan gereedschap, materiaalcontainer, communicatiemiddelen en diverse transportmiddelen.

Indien wenselijk verzorgen we ook de projectadministratie. De inkoop en afrekening zijn hierbij van groot belang. Tijdens de post productie sluiten we op deze wijze het project af, om door te gaan naar de volgende!